Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Установка сейфа. Як встановити сейф - повна інструкція

Установка сейфа. Як встановити сейф - повна інструкція

Безпечне зберігання заощаджень, цінних паперів, коштовностей забезпечується, якщо буде здійснена установка сейфа. Сейф - особливе виріб, оснащене надійними механізмами і замками. Його конструкція успішно протистоїть злому, а також впливу високих температур.

Установка сейфа у будинку і в квартирі

Установка сейфа у будинку, в банку, фінансовому чи іншому закладі буде здійснена простіше, якщо такі побажання будуть висловлені і враховані до або під час проведення будівельних робіт. Це дозволить заздалегідь передбачити спеціальне місце для його монтажу. У цьому випадку створюється максимально міцна стіна з достатньою товщиною.


Рішення таких завдань, як правильно встановлювати сейф, де в квартирі або офісі визначити підходяще місце для нього, краще переадресувати професіоналам.

Вибір сейфа залежить і від цілей його подальшої експлуатації. Можна придбати такі варіанти:


  • вбудовані;

  • меблеві;

  • зламостійкі;

  • вогнетривкі;

  • збройові;

  • автомобільні;

  • дизайнерські.


Професіонали не просто встановлюють і фіксують схованку, але і підбирають таке місце, щоб приховати його від сторонніх поглядів.


Фахівці компанії «Паритет-К» знають не тільки, як встановити сейф, але і допоможуть зорієнтуватися щодо самого підходящого місця для нього.

Установка вбудованого варіанту

Установка вбудованого сейфа привертає увагу і приватних осіб, і керівників установ, організацій, і власників готельних комплексів, які прагнуть поліпшити для своїх постояльців умови перебування.


Перш ніж приступити до установки сейфа в стіну, спочатку слід перевірити виріб, виключити наявність яких-небудь дефектів. Важливо, щоб замковий механізм функціонував без збоїв, двері відкривалися і закривалися без труднощів. У разі, коли при такому огляді виявляються дефекти, виріб можна повернути або ж його відремонтувати.


Установку сейфа в квартирі рекомендується довіряти досвідченим фахівцям. Вони зможуть оцінити якість стін, а також визначити, чи можна в них вбудовувати тайники.


Монтаж здійснюється в такій послідовності:


  • підготовка приміщення (меблі, підлогу, дверні та віконні прорізи накриваються або заклеюються плівкою, щоб попередити їх випадкове пошкодження);

  • розмітка на стіні;

  • підготовка отвору (розрізання шпалер у вигляді конверта, вирізання за допомогою спеціальних інструментів намальованого отвору);

  • установка в отвір;

  • закріплення його в отворі (бетонування сумішшю);

  • установка дверей (не раніше, ніж через дві години, щоб попередити перекіс в подальшому);

  • прибирання простору.

Кілька порад як приховати сейф

Сейф не повинен виступати в якості вироби, що демонструється всім напоказ. Це виріб повинен бути надійно приховано від сторонніх очей.


Існує кілька способів, ознайомившись з якими, можна буде розібратися, як заховати сейф. Його можна приховати:


  • за картиною;

  • всередині меблевої шафи;

  • всередині столу.


Цікавим варіантом є стилізація схованки під предмет інтер'єру. У цьому випадку він може виступати в якості оригінальної тумби, зовні нічим не вказує на її пряме призначення.


Багатьох особливо хвилює питання, як правильно встановити збройовий сейф, оскільки в ньому передбачається зберігання не просто цінних предметів, а виробів, що представляють потенційну небезпеку для оточуючих.


Фахівці нашої компанії «Паритет-К» мають достатній досвід виконання таких технічних завдань, при вирішенні яких дотримуються всі існуючі вимоги до установки збройового схованки.

Як вбудувати сейф в стіну

У Києві багато жителів і сучасні керівники підприємств, установ бажають розібратися, як встановити сейф в квартирі, офісі.

При виборі місця перевага віддається кімнатах, доступ до яких для сторонніх осіб обмежений. Не рекомендується здійснювати установку вбудованих сейфів в коридорі біля вхідних дверей.


До стін, в які передбачається вбудовувати тайники, висуваються вимоги. Стіна повинна бути міцною, її товщина повинна бути більше товщини схованки.


Монтаж вбудованої конструкції - завдання, при виконанні якої повинні бути враховані всі нюанси. В ручному режимі неможливо виконати бездоганно роботи. З цієї причини виконання завдань довіряють професіоналам, які проведуть роботи швидко, якісно і акуратно.

Установка збройового сейфа

Установка сейфа для зброї в квартирі - питання, яке хвилює співробітників правоохоронних органів, військових, а також цивільних осіб, що вважають за краще вільний час проводити на полюванні.


Всі ці громадяни повинні обов'язково мати дозвіл на зберігання зброї. Також вони зобов'язані виконати вимоги до установки сейфа для зберігання зброї.


Правилами установки збройового сейфа зумовлене:


  • вибір місця, повністю виключає доступ сторонніх осіб до схованки;

  • сам виріб або всі використовувані елементи кріплення повинні мати підвищену міцність і надійністю (він повинен бути виконаний з високоякісного металу або дерева, але в цьому випадку обшитого з усіх боків металевими пластинами);

  • установка надійного замку з кодовою, ключовим, електронним або біометричним механізмом.

Установка сейф дверей

На підприємствах, в фінансових установах, банках організовуються спеціальні сховища, призначенням яких є забезпечення цілісності цінних паперів, предметів. Реалізувати такі цілі вдається, якщо виконати установку сейф дверей в сховищах.


Такі двері попередять проникнення в сховище сторонніх осіб. Конструкція сейфових дверей передбачає наявність:


  • рами;

  • запірного механізму;

  • дверного полотна;

  • додаткової гратчастої двері.


Для підвищення міцності дверне полотно заповнюють композитним матеріалом. Сейфові двері оснащують ригельними замками, в яких передбачена система блокування за допомогою ключів або коду. Додаткові гратчасті двері також оснащують замками двосторонньої дії, що відкриваються за допомогою ключів.


З метою підвищення рівня безпеки двері, що встановлюються в банківських установах, оснащують пристроями-пастками. Їх призначенням є блокування ригеля системи в разі спроби розкрити двері сторонніми особами. При спрацьовуванні блокування відкрити сейфові двері не вдасться навіть при силовому впливі.


Особливістю конструкції сейфових дверей є також наявність потужних регульованих петель, що забезпечують плавність ходу, що попереджають просідання дверей.


Важливо не тільки правильно зробити вибір, але і знати, як поставити двері сейф, щоб забезпечити її підвищену взломостойкость.


Київ - столиця, в якій функціонують безліч банків, фінансових установ, які потребують монтажу сейфових дверей. Наша компанія готова надати такі послуги. Ми гарантуємо бездоганне виконання робіт з чітким дотриманням усіх вимог.


Фахівці нашої компанії допоможуть також вибрати оптимальний варіант сейфа, з огляду на його цільове призначення, особливості внутрішнього простору. Ми пропонуємо тільки високоякісну продукцію і послуги.


Коментарі
Категорії