Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Як захистити своє майно від злодіїв і грабіжників

Як захистити своє майно від злодіїв і грабіжників

Сучасним громадянам часто доводиться залишати свої будинки, вирушаючи у відрядження, подорожі. Залишаючи свої квартири без нагляду, почуття страху за збереження свого майна притаманне багатьом. Однак попередити втрату цінного майна можуть саме власники квартир, якщо придбають взломостойкий сейф від нашої компанії «Паритет-К».

Сейфи - це найкращий захист від злодія, вони представляють собою надійні конструкції, в які можна поміщати цінні папери, коштовності, зброю та інші предмети, збереження яких особливо важлива для громадян.

Топ способів захисту будинку від злодіїв

Для забезпечення надійного захисту від злодіїв рекомендується встановити сучасну якісну стійку двері, оснащену спеціальним замком.

Вартість таких дверей значно перевищує номінальну вартість звичайних дверей. Однак матеріальні втрати, що виникають внаслідок крадіжки, будуть ще більшими.

Як надійного захисту від грабіжників виступають вхідні двері, які характеризуються такими параметрами:

вона повинна бути виконана з високоміцної сталі, товщина якої повинна становити не менше 2-3 мм, а для заміських особняків рекомендується вибирати варіанти з товщиною сталевого листа понад 3 мм;

сталеве полотно дверей може бути тільки з зовнішньої сторони, а з внутрішньої в таких випадках встановлюють полотна МДФ для підвищення рівня естетики, також двері можуть складатися з двох сталевих листів, розташованих, як із зовнішнього, так і з внутрішньої сторони, це забезпечує більш надійний захист будинки від злодіїв;

двері може бути оснащена додатковим сталевим листом, який виробник розміщує між зовнішнім і внутрішнім сталевим полотном;

зовнішнє полотно повинно бути цілісним;

каркас дверей повинен мати мінімальну кількість зварних швів;

для захисту квартири від злодіїв двері оснащують внутрішніми петлями, протизнімні ригелями, зрізати які буде неможливо;

відкриття дверей повинно відбуватися назовні, в цьому випадку також не буде можливості вибити двері.

Крім установки якісної двері для забезпечення захисту будинку від грабіжників рекомендується вибрати надійний замок, а ще краще відразу встановити два замки з різними механізмами.

Ризик розкриття замків грабіжниками існує в будь-якому випадку, яка б модифікація була обрана. Виходячи з цієї особливості, рекомендується вибирати замки саме з такими механізмами, на розтин яких буде потрібно занадто багато часу. Навряд чи грабіжники ризикнуть возитися такий тривалий час тільки з замками.

Як надійного захисту будинку від злодіїв і грабіжників виступає ще сигналізація і камера відеоспостереження.

При розташуванні квартири на першому або другому поверхах важливо потурбуватися про неможливість проникнення грабіжників через вікна. Для цього необхідно встановити або броньоване скло, або металеві решітки.

Кращий спосіб захисту цінного майна

Незважаючи на те, чи були встановлені броньовані двері з надійними замками, чи були додатково захищені вікна, встановлені камери відеоспостереження і сигналізація, додатково рекомендується встановити в будинку сейф - кращий захист від крадіжки цінних предметів і паперів.

Наша компанія пропонує не тільки зламостійкі, але і вогнезломостійкі сейфи, здатні забезпечити надійний захист цінного майна не тільки в разі проникнення грабіжників, але і в результаті виникнення пожежі.

Як зламостійкі сейфи допоможуть захиститися від грабіжників

Сучасні сейфи, які пропонує наша компанія для жителів Києва і всіх інших областей України, відрізняються за багатьма параметрами, в тому числі;

зовнішніми габаритами;

загальною вагою;

замковими механізмами.

Для захисту квартири від грабіжників, для зберігання цінних предметів можна придбати сейфи, висота яких варіюється в межах від 305 мм до 1760 мм, а глибина - від 150 мм до 1900 мм.

Всі сейфи оснащують надійними замками таких типів:

ключовий;

механічний кодовий;

електронний кодовий;

комбінований, що включає два різновиди замків.

Сейфи зламостійкі можна розміщувати в приміщенні, до якого доступ сторонніх осіб буде обмежений. Також для підвищення рівня захисту квартири від злодіїв і грабіжників рекомендується встановлювати сейф так, щоб він був прихований від сторонніх поглядів.

Сейфи можна просто розміщувати в квартирі, але в цьому випадку існує ризик крадіжки самого сейфа з усім вмістом. Щоб виключити такі ризики, сейфи додатково закріплюють до стіни, підлоги, меблів.

Сейфи можуть бути вбудовані в стіни або вмонтовані в підлогу. Це також унеможливлює крадіжку самих сейфів.

Для виробництва сейфів використовуються високоміцні сталеві листи, товщина яких може варіюватися в межах декількох десятків міліметрів.

Простір між зовнішньою і внутрішньою стінками конструкції заповнюють фортифікаційною бетоном. Таке доповнення значно підвищує рівень захисту конструкції від злому.

Сучасні сейфи оснащують сталевими легованими пластинами, які попереджають можливість розтину за допомогою вибивання замків або їх висвердлювання.

Для комфортного зберігання цінного майна сейфи оснащують висувними ящиками, в яких зручно розміщувати коштовності, ювелірні прикраси, ділові папери. Крім висувних ящиків конструкції сейфів можуть включати наявність декількох полиць.

Для підвищення рівня естетики поверхню сейфів покривають спеціальною фарбою, також можуть обтягувати натуральною шкірою.

Для підвищення рівня комфорту при використанні сейфа конструкції додатково оснащують підсвічуванням.

Бажаючи придбати кращий сейф із захистом від злому, рекомендується звернутися в нашу компанію «Паритет-К». Наші співробітники допоможуть зорієнтуватися серед широкого розмаїття сучасних сейфів. Вони допоможуть підібрати моделі, що відповідають вимогам і побажанням клієнтів, звернуть увагу на варіанти, що забезпечують високий захист від злому і гарантують збереження цінного майна при виникненні пожежі.

Коментарі
Категорії