Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Автомобільні сейфи від компанії «Паритет-К»

Автомобільні сейфи від компанії «Паритет-К»

Все більшої популярності серед автовласників набувають автомобільні сейфи. Це обумовлено тим, що завдяки своїй компактності і функціональності такий сейф є надійним засобом для безпечного зберігання та транспортування цінних предметів, документів і грошей у автівці.

Сейфи у авто можуть бути встановлені таким чином, що ніхто сторонній не зможе здогадатися, де знаходиться сейф, не знаючи про його наявність.

Авто сейф монтується у бардачок, підлокітники між передніми сидіннями, під сидіння заднього крісла, в запаску чи інше зруче місце в транспортному засобі.

Сейф автомобільний дозволяє перевозити і зберігати в машині гаджети, наприклад, навігатор, панель магнітоли, та інші цінності.




Автомобільний сейф має наступні особливості:

- Товщина металу корпусу становить 2 мм, дверей - 4 мм.

- Ригельна система: 2 активних хромованих ригелі діаметром 16 мм.

- Анкерні вузли для кріплення сейфа в авто.

- Фарбування в стандартні чорний або сірий кольори.

- Деякі моделі авто сейфів мають зовнішнє і внутрішнє оздоблення.

- Ключовий сувальдний замок.

Компанія «Паритет-К» пропонує Вам придбати автомобільний сейф за оптимальною ціною. Це відмінний варіант для мікроавтобусів та легкових авто. У нашому інтернет-магазині представлені моделі, які укомплектовані ключовим замком. Звернувшись до наших менеджерів Ви можете проконсультуватися, отримати додаткову інформацію та оформити замовлення. Також, можливо придбати сейф в авто на нашому сайті в режимі он-лайн.

Коментарі
Категорії