Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Як правильно вибрати сейф для зберігання зброї?

Як правильно вибрати сейф для зберігання зброї?

Як правильно і безпечно зберігати зброю? Це питання людина повинна задати собі ще задовго до того, як вона придбає зброю!

Будь-яка зброя, яку дозволено мати згідно із законодавством України, - мисливські рушниці або карабіни, службові пістолети або пістолети для самозахисту, спортивні гвинтівки і т.п., має зберігатися в спеціальному сейфі.

Господар зброї зобов'язаний забезпечити зберігання зброї згідно з усіма вимогами МВС України!

З повним текстом Указу Міністерства Внутрішніх Справ про зберігання зброї (з внесеними змінами) №622 від 21.08.98р. можна ознайомитися за цим посиланням:

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0637-98/page

Придбати сейф для зброї необхідно з кількох причин:

  1. Зберігати зброю в сейфі - це вимога МВС;
  2. Сейф для зброї може вберегти від нещасного випадку;
  3. Якщо зброя зберігається в сейфі, це мінімізує можливість її крадіжки.

Перерахуємо важливі моменти, які необхідно знати для законного зберігання зброї:

  • Зброя повинна зберігатися за місцем проживання власника в металевому сейфі;
  • Сейф повинен бути спеціально призначений для зберігання зброї. Він повинен закриватися внутрішнім замком;
  • Сейф для зброї повинен бути прикріплений до стіни або підлоги;
  • Зброя повинна бути розряджена;
  • Патрони, як правило, зберігаються в окремому місці, що закривається, всередині сейфа для зброї;
  • Ключі від сейфа повинні зберігатися у власника зброї. До ключів не повинні мати доступ сторонні особи, в тому числі і близькі родичі;
  • Співробітники поліції мають право проводити перевірку правильності зберігання зброї. За допущені порушення зброя може бути вилученою;
  • У разі, якщо зберігається більше трьох одиниць зброї, будинок або квартира повинні бути обладнані охоронною сигналізацією з виведенням на пульт поліції.

Найголовніше, що потрібно зрозуміти власнику зброї: зберігання зброї повинно проводитися суворо за правилами!

Ми з'ясували, що для зберігання зброї необхідно мати сейф. Це природно, що виникає ряд питань:

  • Яким повинен бути сейф для зброї?
  • Як вибрати сейф для зберігання зброї?
  • Якого розміру купувати сейф для зброї?
  • Які різновиди сейфів для зброї бувають?
  • Де купити якісний сейф для зброї?
  • Чи потрібно прикріплювати сейф для зброї?

Ця стаття якраз і призначена для того, щоб дати відповіді на всі ці питання. Таким чином ми допоможемо читачеві уникнути помилок під час вибору і покупки сейфа для зброї.

Більшість людей визнають, що при виборі першого сейфа для зберігання зброї припускалися помилок тому, що не мали достатньої інформації і не враховували всі функціональні вимоги до сейфів.

Компанія «Паритет - К» виготовляє сейфи для зброї самих різних модифікацій. Умовно їх можна розділити на кілька цінових категорій:

  • Бюджетний сейф для зброї;
  • Стандартний сейф для зброї;
  • Сейф для зброї преміум-класу.

Така цінова політика компанії надає можливість обрати і купити сейф для зброї абсолютно будь-якому покупцеві.

Припустимо, у людини є простий пістолет для самооборони. При цьому він не має наміру витрачати багато грошей на покупку сейфа для зберігання зброї. У такому випадку немає сенсу купувати сейф преміум-класу.

А якщо у людини нагородний або дорогий колекційний пістолет? Хіба така зброя не заслуговує, щоб її зберігали в сейфі для зброї преміум-класу? Це стосується і сейфів для зберігання мисливської зброї! Зброя є предметом гордості господаря! Вона символізує успіх і любов до полювання! Така зброя може коштувати 100 - 200тис.грн.

Природно, що така зброя має зберігатися в дорогому сейфі. Її не розмістиш в бюджетному сейфі за 2 000грн.

Ми не рекомендуємо економити на сейфі. Зброя - це, перш за все, матеріальна цінність. Тому, вона повинна зберігатися в надійно захищеному місці - в якісному сейфі для зброї.

Є фанати, що дуже люблять і відмінно розбираються в зброї. Такі люди ретельно і довго вибирають зброю. А потім також ретельно підбирають сейф для зберігання цієї зброї. Це дуже правильний підхід.

На що варто звернути увагу при виборі сейфа для зброї? Перерахуємо головне: 

  1. Основний параметр вибору сейфа для зброї - це висота. Важливо, щоб зброя помістилася в сейфі, і власнику було зручно її класти і діставати. Бажано на практиці спробувати розмістити, а потім витягти зброю з сейфа. Це допоможе уникнути помилок.
  2. Дуже часто, купивши одну одиницю зброї, людина хоче купити собі ще одну або кілька одиниць зброї. Тому, ми рекомендуємо купувати сейф трохи більшого розміру, в тому числі і по висоті. Такий, який розрахований на зберігання декількох одиниць зброї. Загалом, якщо ви придбаєте сейф з перспективою розширення свого збройного арсеналу, ви вчините вірно.
  3. Не буде зайвим, якщо ви продумаєте зберігання боєприпасів. Вони повинні також зберігатися в сейфі. Більшість сейфів всередині себе мають невелике відділення. Воно, як правило, закривається окремо. Це відділення називають каса, сейф в сейфі або трейзер. Саме в цьому місці зручно зберігати боєприпаси.
  4. Звичайно, варто звернути увагу на те, що сейфи для зброї поділяються на зламостійкі та вогнестійкі. Природно, чим більше рівнів захисту має сейф, тим більше ймовірність, що зловмисники не зможуть вкрасти зброю.
  5. При виборі сейфа для зберігання зброї вам потрібно визначити для себе, який замок вам необхідний: механічний кодовий замок, електронний кодовий замок або ключовий. Можлива комбінація у вигляді двох замків.
  6. Особливо важливо сконцентруватися на функціональності сейфа. Інженери нашої компанії продумують кожен сейф до дрібниць. Це необхідно для того, щоб сейфом було зручно користуватися. Крім зброї в сейфі повинні поміститися оптика, шомпол, чохол, документи, різноманітні аксесуари та засоби по догляду за зброєю. Сейфи розробляються таким чином, щоб можна було трансформувати або переміщати ложементи, полки і кишені.

Більшість людей дуже сконцентровані на зброї і не в змозі обміркувати всі дрібниці, пов'язані зі зберіганням зброї в сейфі. Щоб уникнути помилок, ми запрошуємо вас відвідати виставковий зал для отримання професійної та різнобічної консультації.

Ну, а якщо ви хочете вже прямо зараз почати вибирати сейф для своєї зброї, ми рекомендуємо зайти на сторінку вибору сейфів для зброї.

У лівій частині сторінки розташований дуже зручний фільтр. За його допомогою можна виставити параметри пошуку: ціна, висота зброї, зовнішні розміри, тип замка, рівень вогне- та зламостійкості, кількість зброї. Це спрощує пошук необхідного сейфа.

Розглянемо важливі особливості сейфів для зброї:

1) Сейфи для пістолетів

Компанія «Паритет-К» розробляє, виготовляє і реалізує сейфи для пістолетів.

 Пістолетний сейф всередині себе має ложемент - спеціальне місце для кріплення пістолета, а також трейзер для зберігання патронів.

Але, якщо користувач має намір зберігати в сейфі не тільки пістолет, а ще й гроші, документи або коштовності, тоді ми рекомендуємо вибирати будь-який інший сейф більшого розміру з усієї лінійки продукції, що представлена.  

2) Бюджетні сейфи для зброї

Бюджетні сейфи для зброї реалізуються під торговою маркою HUNTER. Сейфи укомплектовані трейзерами для зберігання патронів і пересувними магнітними ложементами. Передбачені відділення для зберігання магазинів, документів, засобів по догляду за зброєю, тримачів для шомполів.

Сейфи для зброї HUNTER - надійні та зручні по функціоналу, задовольняють більшості вимог користувачів.

3) Стандартні сейфи для зброї

Під час вибору сейфа для зберігання зброї рекомендуємо приділити особливу увагу сейфам середньої цінової категорії. До таких сейфів відноситься серія GE GRIFFON.

Сейфи для зброї серії GE сертифіковані в Європі. На українському ринку немає подібної пропозиції по сейфам для зброї. Ці багатофункціональні сейфи відповідають європейським стандартам.

Сейфи серії GE GRIFFON виготовляються різних розмірів і розраховані на зберігання різної кількості зброї. Максимально можна зберігати 18 одиниць.

Своїм покупцям ми рекомендуємо звернути увагу на лідера продажів - зламостійкий сейф для зброї GE.450.K.L.

Цей сейф сертифікований в Європейській лабораторії ECB-S і має сертифікат класу S1 за стандартом EN 14450. 

4) Елітні сейфи для зброї

Дані сейфи випускаються під маркою GRIFFON - серії G, CLII.150K.E, FS.150.

Деякі моделі сейфів для зброї мають броньоване скло, обробку зі спеціального матеріалу і підсвічування. Дуже зручна конструкція для людей, які пишаються своєю зброєю і хочуть милуватися або демонструвати свою колекцію.

Такий сейф дає відчуття, що всередині зберігаються дуже цінні, колекційні або музейні експонати.

Сейф з броньованим склом також можна використовувати для зберігання нагород, кубків, документів, злитків золота, монет, марок та інших цінних речей.

5) Ексклюзивні сейфи

Ми впевнені, що серед поціновувачів зброї є люди, які бажають мати ексклюзивний сейф для зброї. 

Спеціально для таких покупців наші інженери розроблять індивідуальний сейф. Замовнику будуть запропоновані варіанти рішень щодо кольору, внутрішньої обробки, а також індивідуальне розташування полиць, трейзерів, гачків та кишень.

Будь-які вимоги замовника можуть бути реалізовані в ексклюзивному сейфі.

Ось, мабуть, найважливіша інформація, необхідна всім, хто хоче придбати сейф для зберігання зброї.

Для отримання більш детальної інформації запрошуємо вас відвідати наш виставковий зал.

Досвідчені консультанти допоможуть обрати і купити сейф для зброї, оформлять безкоштовну доставку, а, в разі необхідності, нададуть фахівців, які професійно встановлять і закріплять ваш сейф для зберігання зброї!

Коментарі
Категорії