Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Нові вимоги до сейфів для нотаріусів

Нові вимоги до сейфів для нотаріусів

ТОВ «ВКП Паритет-К» інформує про те, що відповідно до пункту 7.4.4 «Положення про вимоги до робочого місця (контори) приватного нотаріуса та здійснення контролю за організацією нотаріальної діяльності», затвердженого Наказом Міністерства юстиції України від 23.03.2011 N 888/5, у кожного нотаріуса повинен бути окремий вогнестійкий сейф для зберігання печаток, штампів та спеціальних бланків нотаріальних документів.

Такі сейфи повинні відповідати діючим в Україні стандартом ДСТУ EN 15659:2014 «Засоби безпечного зберігання. Класифікація та методи випробування на вогнетривкість. Засоби з обмеженою вогнезахисною здатністю для безпечного зберігання паперових носіїв інформації», затвердженим Міністерством економічного розвитку і торгівлі України Наказом № 1494 від 30.12.2014 «Про прийняття європейських і міжнародних нормативних документів як національних стандартів України, змін до національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні». 

Відповідність сейфа стандарту ДСТУ EN 15659:2014 повинно підтверджуватися чинним сертифікатом відповідності, металевим шильдом. У тексті сертифіката, шильдів обов'язково має бути посилання на чинний український стандарт. Сертифікати, видані згідно російському ГОСТу Р 50862-2012, більше не будуть прийматися контролюючими органами при проведенні відповідних перевірок. 


Сейфи ТОВ «ВКП Паритет-К» серії F. 30CLI повністю відповідають вимогам державних органів і рекомендовані до установки в офісах нотаріусів. 

Вибирайте і купуйте сейфи в нашому інтернет-магазині і будьте впевнені в якості продукції.



Коментарі
Категорії