Меню
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Наша адреса:
м. Київ, вул. Глибочицька, 40-Х
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Пт - 09:00 - 16:00
  • Сб, Нд - вихідний
Замовити дзвінок

Особливості сертифікованих вогнезламостійких сейфів серії F.30CLI

Особливості сертифікованих вогнезламостійких сейфів серії F.30CLI

Серія F.30CLI представлена модельним рядом сертифікованих сейфів, здатних одночасно захищати цінності від зламу (I клас) і вогню (клас LFS 30P).

Моделі F.30CLI торгової марки Griffon забезпечать надійне та безпечне зберігання цінних речей, документів, грошових коштів в офісному приміщенні або вдома. Завдяки своїм характеристикам вогнезламостійкі сейфи цієї серії - відмінний варіант для тих, кому важливо убезпечити свої цінності як від пожежі, так і від несанкціонованого проникнення.

Сертифіковані вогнезламостійкі сейфи F.30CLI мають такі особливості:

- Сейфи сертифіковані за I класом опору до зламу за ДСТУ EN 1143-1 і за класом вогнестійкості LFS 30P за ДСТУ EN 15659.

- В конструкції присутні сталеві загартовані леговані пластини для захисту від висвердлювання і вибивання ригелів і замків.

- Ці сейфи мають тристоронню систему замикання, 4-5 активних хромованих обертових ригелів, діаметр яких становить 25 мм.

- Антизрізи з боку петель.

- По периметру двері термострічка BASF (Німеччина).

- Захисний шар корпусу та дверей - вогнезламостійкий бетон товщиною 55 мм.

- Антизламна система перезакривачів.

- Стандартний колір: сірий (RAL 7040, RAL 7035).

- Є можливість закріпити сейф до підлоги за допомогою анкерного вузла.

- Зйомні полиці.

Вогнезламостійкі сейфи мають ключовий сертифікований сейфовий замок STUV (Німеччина) класу VDS 1 або сертифікований кодовий електронний замок M-LOCKS (Нідерланди) класу VDS 2. Також, можуть бути укомплектовані сертифікованими кодовими механічними замками La GARD (США) класу VDS 1 або M-LOCKS класу VDS 2.

Лінійка вогнезламостійких сейфів F.30CLI представлена ​​моделями як окремо з електронним, ключовим або механічним замками, так і їх комбінаціями.

Придбати вогнезламостійкі сейфи цієї серії можливо в інтернет-магазині Griffonsafes. За допомогою фітльтра можливо з легкістю підібрати модель сейфа, що Вас цікавить, вказавши ціновий діапазон, габаритні розміри, вид замка та інші параметри.

Коментарі
Категорії